Karens afskedshilsen

Farvel og tak for 27 skønne år

Da min yngste datter var halvandet år, startede jeg som konsultationssygeplejerske her i klinikken – først hos Lægerne Bloch-Sørensen & Tofte og senest hos Lægerne Hafniahus. Jeg har altid været glad for at cykle på arbejde, fordi jeg skulle ind til jer alle sammen. Både patienter og kollegaer.

Jeg vil gerne takke jer patienter, fordi jeg har fået lov at følge med i jeres liv. Jeg føler, at jeg har haft en varieret og meningsfuld rolle som konsultationssygeplejerske her.
Det har været dejligt at møde så mange forskellige mennesker med forskellige måder at leve på og med forskellige behov for hjælp. Dagligdagen har både stået på forebyggelse og behandling. Nogle af jer har skullet puffes, nogle har skullet gribes, og andre behandles for stort eller for småt. Flere af jer, har jeg kendt i mange år efterhånden, og det har været sjovt at følge jeres familier – nogle gange i flere generationer.

Der skal også lyde en tak til mine dejlige kollegaer. Klinikken har altid været fyldt med dygtige, medmenneskelige og ansvarsfulde læger og personale. Der er en god ånd, som betyder meget for os i hverdagen. Jeg er sikker på, at det fortsat vil være en fantastisk lægeklinik for nye og gamle personaler og patienter.

Mine fire døtre har indtil nu givet mig seks børnebørn. Derfor vil jeg nu glæde mig over at kunne cykle hjem og strukturere min dagligdag på en mere mormorvenlig måde.

Kærlig hilsen
Karen

Vaccineprik, kanylestik
Forbindingsskift, et taxalift
Et hjertetjek, lidt blærelæk
En tråd skal ud, en skadet hud
Et sårbart sind, en podepind
Et øreskyl, en renset byld
Et lungepust, lidt antabus
Der sker så meget i Hafniahus